50 aastat raamatupidamisharidust Mõdrikul

Vilistlaste kokkutulek 7.
oktoobril.

Täpsemat teavet ürituste kohta leiate ajakirjandusest ja kooli koduleheküljelt septembris.

www.lvkkk.ee


Kava

5. oktoobril toimuvad üritused oma kooli üliõpilastele, mille raames toimub raamatupidamise alane konverents ning avalikud loengud. Konverentsi peaesineja on professor Jaan Alver TTÜ Majandusinstituudist. Ettekanne on raamatupidamise ajaloost ja eetikast.

6.oktoobril ootame külla tulevasi üliõpilaskandidaate, tööandjaid ning koostööpartnereid. Avatud on teematoad õppesuundade kaupa.

Seoses raamatupidamise alase teematoa sisustamisega on koolil palve kõigile, kellel on kas annetada või laenutada vanaaegseid kontoritarbeid ja -tehnikat. Tuleme ise järele. Vanavarast andke palun teada raamatupidamise õppesuuna juhile Siiri Lutsule.

Tel.: 329 5957; siiri@modriku.edu.ee

7. oktoobril ootame endiseid töötajaid ja vilistlasi.
12.00- 13.00 Kogunemine. Päev jätkub ajaloolise ülevaatega, sõnavõttudega ning muusikaliste vahepaladega.
16.00 vilistlaste õhtu.


Kooli ajaloost

Hariduse andmist Mõdrikul alustati tulevaste teadlike perenaiste koolitamisega

1. jaanuaril 1927. aastal. Mõdriku Kodumajanduskool töötas 1945. aastani, seejärel valmistati ette põllubrigadire, zootehnikuid ja agronoome. 1957. a alustati raamatupidajate õpetamist, seda tehakse tänaseni. Aastatel 1986–1994 valmistati ette põhihariduse baasil infotehnoloogia spetsialiste. 1998. aastal alustati ärijuhtide ettevalmistamist, sama aastani võeti kooli õppima nii põhi- kui ka keskharidusega noori. Alates 1. septembrist 1999 toimus vastuvõtt keskharidusega õppijatele, kel oli võimalik omandada kutsekesk- või rakenduskõrgharidus, olenevalt erialast ja soovist, kas päevases või kaugeõppe vormis.

Lääne-Virumaa Kutsekõrgkool moodustati 2001. aastal kahe kooli – Mõdriku Põllumajandustehnikumi ja Rakvere Pedagoogikakooli baasil.

Lääne-Virumaa Kutsekõrgkool on Lääne-Virumaal kutsekeskharidust, rakenduskõrgharidust ning täiskasvanute täiend- ja ümberõpet pakkuv, Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalas tegutsev riiklik kutseõppeasutus. Kool juhindub oma tegevuses põhimäärusest, rakenduskõrghariduse ja kutseõppeasutuse seadusest ja kõrgharidusstandardist. Koolis on kuus õppesuunda:


Meeleolukaid kohtumisi juubeliüritustel!

Siiri Luts
Lääne-Virumaa Kutsekõrgkool
Raamatupidamise õppesuuna juht

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Profit - lihtne ja funktsionaalne majandustarkvara

Profit on lihtne, aga funktsionaalne äritarkvara, mis sõltuvalt valitud moodulitest sobib nii väike- kui suurettevõtetele. Tarkvara katab tüüpilise ettevõtte igapäevased vajadused tänu erinevatele moodulitele, mis on omavahel täielikult integreeritud.

SmartAccounts - lihtsaim ja kiireim raamatupidamistarkvara pilves

SmartAccounts on majandustarkvara, mis on suunatud väikese ja keskmise suurusega uuendusmeelsetele ettevõtetele, kelle jaoks on oluline lihtsus ja mugavus.

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib FINANTSANALÜÜTIKUT

Maxima Eesti OÜ

22. detsember 2017

Taxify is looking for an ACCOUNTANT

Taxify OÜ

17. detsember 2017

Uudised

Tööriistad