Autor: Janar Kalmus • 28. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostu eest tasumise valikuvabadus muudab toote atraktiivsemaks

Tarbijate kasvanud huvi järelmaksutoodete vastu on omakorda tõstnud jaemüügiga tegelevate ettevõtete soovi pakkuda oma klientidele võimalusi tasuda ostude eest järelmaksuga.

Omades pikka kogemust ning laia infopagasit krediidihaldusteenuste ja meeldetuletusteenuste valdkonnas tuginevad Aktiva Finantsi krediidiotsuste langetamise põhimõtted võrreldes panga konservatiivsete printsiipidega erinevatel alustel.

Meie paindlikkus tagab järelmaksuga ostmise võimaluse ka nendele klientidele, kes ei läbi panga tihedat sõela. Seetõttu on järelmaksutaotluste positiivsete otsuste osakaal väga suur, ulatudes mõningatel juhtudel kuni 90% -ni kõikidest taotlustest.

Meie kogemus on näidanud, et paindlikel tingimustel järelmaksu pakkumine oma klientidele on tõstnud tunduvalt ettevõtete läbimüüki. Ostude eest tasumine osamaksetena tähendab kliendile suuremat valikuvabadust, mis omakorda aitab kaasa kallimate ning eksklusiivsemate toodete läbimüügile. Seetõttu moodustab järelmaksuga müügi osakaal järjest suuremat osa ettevõtete kogumüügist.

Kuigi krediitkaardiga tasumine on muutunud paljudele inimestele ka esmatarbekaupade ostmisel igapäevaseks, ei piisa alati krediidilimiidist ja pakutavatest standardtingimustest selleks, et teha suuremaid oste. Erinevate pankade krediitkaarte kasutades võib aga tekkida selgusetus oma kulude osas, kuna tagasimakse tingimused võivad erineda oluliselt.

Järelmaksuga ostes sõlmitakse kokkulepe, kus selged tagasimakse tingimused järelmaksugraafikul tagavad kindlustunde ning konkreetse ülevaate kuludest.

Paindlike ning mitmekülgsete makseviiside pakkumine klientidele loob eelduse oma ostuotsuse langetamiseks Teie kasuks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700