Topeltmaksustamise vältimise lepingute raames sõlmitud rakenduslepingud ja koostöömemorandumid

Lepingu nimetus Lepingu teine osapool Lepingu sisu Lepingu
staatus
Sõlmimise
kuupäev
Koostöömemorandum Taani Kuningriigi Maksuministeerium;
Tolli- ja Maksu Administratsioon Koostöö, tehniline abi maksusüsteemi rajamisel Kehtiv 12.11.1992 Koostöömemorandum Taani Kuningriigi Maksuministeerium,
Tolli- ja Maksu Administratsioon Koostöö maksualase infovahetuse ja personali koolituse osas Kehtiv 25.09.1993 Vastastikuse abi protokoll Läti Vabariigi Maksuamet Automaatne infovahetus ja ühised revisjonid Kehtiv 4.11.1994 Infovahetuse vastastikuse abistamise leping Rootsi Kuningriigi Maksuamet Infovahetus ja simultaanrevisjon Kehtiv 28.04.1995 Simultaanrevisjoni läbiviimise memorandum Läti Vabariigi Maksuamet,
Leedu Vabariigi Rahandusministeeriumi Maksuamet Simultaanrevisjoni läbiviimise reeglid Kehtiv 3.07.1999 Infovahetuse vastastikuse abistamise leping Ukraina Maksuamet Infovahetus ja simultaanrevisjon Kehtiv 15.05.2001 Simultaanrevisjoni vastastikuse abistamise leping Soome Vabariigi Rahandusministeerium Simultaanrevisjoni läbiviimise reeglid jõustus
01.01.2004 26.11.2003 Maksukogumise vastastikuse abistamise leping Soome Vabariigi Rahandusministeerium Maksukogumise assisteerimise intensiivsus jõustus
01.01.2004 26.11.2003 Infovahetuse vastastikuse abistamise leping Soome Vabariigi Rahandusministeerium Infovahetuse teostamise reeglid jõustus
01.01.2004 26.11.2003 Infovahetuse vastastikuse abistamise leping Leedu Vabariigi Maksuamet Infovahetuse teostamise reeglid Kehtiv 22.12.2003 Infovahetuse koostöömemorandum Hollandi Kuningriigi Maksu- ja Tolliadministratsioon Infovahetus Kehtiv 13.10.2004 Simultaanrevisjoni läbiviimise memorandum Hollandi Kuningriigi Maksu- ja Tolliadministratsioon Simultaanrevisjoni läbiviimise reeglid Kehtiv 13.10.2004

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad