1.jaanuarist 2005 jõustusid 5 uut topeltmaksustamise vältimise ja maksudest hoidumise tõkestamise lepingut

Kõigi nimetatud maksulepingute terviktekstid on kättesaadavad Maksu- ja Tolliameti veebilehel. Eestiga sõlmitavate maksulepingute staatuse kohta saab parima ülevaate Rahandusministeeriumi veebilehelt (aadressil http://www.fin.ee/?id=3634), samas on kättesaadavad ka järgmisest aastast kehtima hakkavate maksulepingute tekstid.

Kõik viis uut maksulepingut on sõlmitud Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) mudellepingut järgides ning sarnanevad juba kehtivate Eesti maksulepingutega. Igal konkreetsel juhul aga lähtutakse siiski konkreetsest maksulepingust, mis võib sisaldada mudellepingust erinevaid sätteid.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad