1.jaanuarist 2005 jõustusid 5 uut topeltmaksustamise vältimise ja maksudest hoidumise tõkestamise lepingut

Kõigi nimetatud maksulepingute terviktekstid on kättesaadavad Maksu- ja Tolliameti veebilehel. Eestiga sõlmitavate maksulepingute staatuse kohta saab parima ülevaate Rahandusministeeriumi veebilehelt (aadressil http://www.fin.ee/?id=3634), samas on kättesaadavad ka järgmisest aastast kehtima hakkavate maksulepingute tekstid.

Kõik viis uut maksulepingut on sõlmitud Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) mudellepingut järgides ning sarnanevad juba kehtivate Eesti maksulepingutega. Igal konkreetsel juhul aga lähtutakse siiski konkreetsest maksulepingust, mis võib sisaldada mudellepingust erinevaid sätteid.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad