14. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Columbus Eesti tõi turule uue majandustarkvara Suno365

Tänapäeva ettevõtete väljakutseks on pidev ärikeskkonna muutumine. Majandustarkvara (ERP) peab seejuures olema paindlik ning kaasaegne, kasvama koos ettevõttega. Ühelt poolt tundub, et majandustarkvarad arenevad kiiresti, teisalt seisavad kasutajad endiselt silmitsi teenusepakkujate ja majandustarkvara kitsaskohtadega – kasutajaliidesed on iganenud, integreerimisvõimalused teiste tarkvaradega piiratud ja aruandluse võimekus endiselt madal.

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Parim juhtimisaruandlus automatiseeritud raamatupidamisega

Suno365 lahenduse eesmärk on olla turul parima juhtimisaruandlusega majandustarkvara, pakkudes võimalikult automatiseeritud raamatupidamist. Suno365 sobib hästi kohalikele keskmise suurusega ning väikeettevõtetele, mille omanikud näevad kasvupotentsiaali.

Suno365 lahendus on üles ehitatud kliendi mugavust silmas pidades – põhipaketis sisalduvad juba ka kõik lisad ja mugavusteenused.

Tugev tuum katab kõik vajadused

Suno365 põhipakett sisaldab juba finants- ja äriaruandlust, laoarvestust, ostu, lihtsat tootmist, projektijuhtimist ja kliendisuhete ning müügi haldust. Litsentsi tasus sisalduvad ka kõik funktsionaalsed lisad - mugavuspakett, pangaliides, Omniva e-arvete liides, krediidiriski valgusfoor, kuludokumentide digiteerimine.

Lisavõimalusena on võimalik kasutusele võtta laiendatud laohaldus (WMS), keerulisem tootmine, seadmete hoolduse haldus ja palgaarvestuse tarkvara.

Kõik vajalik juba hinna sees – ei mingeid lisatasusid

Suno365 kuutasus sisalduvad ka andmete majutus, varundus, süsteemi monitooring ning kolmandate osapoolte liideste kaudu teenuste kasutamine.

Lahenduse aluseks on alati uusim Microsofti poolt lokaliseeritud platvorm, mistõttu ei tule Suno365 klientidel kunagi tegeleda versioonivahetustega.

Nii on Suno365 tarkvaralahendus nagu äriklassi lennupilet, kõik vajalik sisaldub hinnas ja on ära toodud ühel arvel - ei mingeid lisatasusid ega täiendavaid arveid, mis kogukulusid suurendaksid.

Terve kuu tasuta, kohustustevabalt

Suno365 on mugav teenus, mis on kiirelt kasutusele võetav, alati ajakohane ning kergelt ühenduv ka kolmandate osapoolte lahendusega. Hea valik nii tänasesse päeva, kui tulevikku.

Suno365 demokeskkonna saad enda kasutusse vähem kui 4-tunniga. Seda terveks kuuks ja kohustustevabalt. Demokeskkonna saad tellida SIIT.

Columbus Eesti

Columbus on aastaid olnud Eesti juhtiv majandustarkvarapakkuja ning tänaseks kasvanud laiahaardeliseks digitaliseerimisettevõtteks. Columbus pakub ettevõtetele digitaliseerimise arengukavasid erinevatele platvormidele – majandustarkvara (ERP), tootmissüsteemid, kaubandus- ja logistikalahendused, ärianalüütika jpm.

Tutvu lähemalt Suno365 võimalustega SIIN.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700