5. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AccountStudio äritarkvara kasutuselevõtt tasub ennast kordades ära

Kasutajasõbralik tarkvara AccountStudio
Foto: shutterstock
Raamatupidamisfirma Vesiir OÜ tõi juba 20 aastat tagasi turule majandustarkvara AccountStudio, mis on aja jooksul pidevalt täiustunud ning tuhandete kasutajate elu lihtsamaks teinud.

Vesiiril on veidi enam kui 200 klienti ning AccountStudiol tuhatkond kasutajat. Üks neist on raamatupidamisteenuseid pakkuv raamatupidaja Rivo Kütt (www.isee.ee). “Raamatupidamisbüroo seisukohalt on hetkel AccountStudio tarkvarale raske leida paremat alternatiivi,” lausus ta.

AccountStudio on terviklik finantstarkvara, mida on lihtne kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega nii väikeste kui suurte ettevõtete vajadustest lähtuvalt. Samuti pakub tarkvara väikeettevõttele sobiva e-poe lahenduse. Tarkvara kasutamiseks tuleb läbi teha ühekordne andmesisestus, kuid Rivo Küti sõnul tasub see lisatöö ennast mitmekordselt ära.

"Esimese info hulk tundub suur, mida AccountStudio majandustarkvara kasutamiseks tuleb sisestada. Väiksema kogemusega kasutajale võib see olla keeruline ja ehmatav. Kui aga teadvustad, mida selle info sisestamise eest vastu saad, siis paar lisaliigutust tasub ennast tuleviku detailse aruandluse mõttes korralikult ära,” selgitas Kütt.

AccountStudio kasutamise lihtsus sõltub sellest, kuidas töötajaid koolitada. “Meil on 4-5 inimest, kes andmete sisestamisega tegelevad. Õpetamisest sõltub, kui lihtne on tarkvara kasutamine igapäevaselt. Kui anda õigeid juhiseid ning selgitada, mis on sisestuse eesmärk, siis inimesed saavad sellest tööst oluliselt paremini aru. Meie kasutame AccountStudio majandustarkvara kõiki mooduleid, välja arvatud laenuhaldus- ja e-poe moodulit,” rääkis Kütt.

Kasutajasõbralik tarkvara

Ehituskeemiatooteid müüv Remmers Baltic OÜ on juba 1990-ndate aastate lõpust Vesiiri klient ning firma juht Siim Pajus märkis, et AccountStudio tarkvara on kasutajasõbralik ning seda pole sugugi keeruline kasutada – isegi kõik väljad on nn ise-seletuvad. “Süsteem on automaatne, lihtne ja loogiline ning kui tekib küsimusi, siis aitab Vesiiri klienditugi või korraldatakse individuaalne koolitus,” lisas ta.

Remmers Baltic kasutab programmi laomoodulit, kus saab jälgida kauba liikumist, arveid teha ning erinevat statistikat välja võtta. Pajus hindab Vesiiri paindlikkust, sest kui ettevõttel on programmist vaja saada endale sobiv aruandlus, siis Vesiiri IT-tugi integreerib selle süsteemi.

Pajus lisas, et Vesiir hoolitseb ka selle eest, et AccountStudio vastaks seadusandlusele. Kui tuleb mingi uus seadusandlik nõudlus, siis programm mugandatakse sellele vastama. Remmers Balticu juht tõdes, et neil kui väike- ja keskmise suurusega ettevõttel täiskohaga raamatupidajat pole ning raamatupidamisteenust osutab neile Vesiir – nii saavad ka vajalikud aruandlused tehtud.

AccountStudio äritarkvara

Terviklik finantstarkvara, mida on lihtne kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega nii väikeste kui suurte ettevõtete vajadustest lähtuvalt.Süsteem on kasutajasõbralik ja kergesti omandatav.Kõiki mooduleid (ladu ja arved, palk ja personal, kassa, XBLR aruandluses, e-poe moodul, lisamoodulid: laenud, põhivara jne) on võimalik kasutada ettevõtte vajadusest lähtuvalt eraldi.Korduvate tegevuste arvelt on enamus operatsioone automatiseeritud. See tähendab aga vähem rutiini ja kiiremat tööd.Programm on üles ehitatud selliselt, et vigade tegemine on viidud miinimumini. Kui aga mõni inimlik eksimus peaks läbi minema, on apsakat lihtne üles leida.Programm võimaldab töötajate vahel jagada erinevaid töölõike nii ühe ettevõtte siseselt kui ka olukorras, kus osa tööst toimub klientfirmas ja osa raamatupidamisbüroos.Võimaldab esitada majandusaasta aruande 27 minutiga!

E-pood

Veebipoes toimunud liikumised kajastuvad koheselt laos ja raamatupidamises.Alati täpne ülevaade rahaliikumisest – kust raha tuleb, palju on kaupa, kes on võlgu?!Tänu õigele infole ja aruannetele, e-poe kasumlik juhtimine.Õiged tööriistad e-poe efektiivseks käivitamiseks ja sujuvaks toimimiseks.Äritarkvara AccountStudio integreeritavus e-poega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700