(Sisuturundus) Miks ma pean raamatupidajale maksma?

Miks ma pean raamatupidajale maksma?
IKS Tarkvara OÜ esindaja Erika Talvik

Kahekümne aasta jooksul on raamatupidamisfirma IKS Tarkvara OÜ esindaja Erika Talvik kohanud väga erinevaid ettevõtlusega alustavaid inimesi.

„On neid, kes on endale kõik väga selgeks teinud ja teavad, kui oluline on raamatupidamise osa edukas ja arenevas firmas, ja teine osa, kes tuleb meie juurde  küsimusega „mis ma nüüd edasi pean tegema ja kas mul on üldse vaja mingit raamatupidamist, tean ju isegi, palju mul raha on“,“ rääkis Talvik.

Alustav ettevõtja, kes on oma OÜ, MTÜ või FIE e-riigi keskkonnas edukalt registreerinud, saab tavaliselt esimese kokkupuute ametliku või ametniku suhtluskeelega, kui siirdub n-ö järgmisse etappi – on juba alustanud majandustegevusega ja saab kirjad statistikaametist ning maksu- ja tolliametist korraldustega esitada andmed.

„Kui esmane kätevärin ja ehmatus on möödas, et kohe ei ähvardagi trahv statistikaandmete esitamata jätmise eest, ja ka maksuameti kirjas loetletud paragrahvid ei tähendagi kohest vara arestimist ja eluaegset vangistust, on ikkagi kindlam otsida abi asjatundjatelt,“ ütles Talvik.

IKS Tarkvara toob välja alustava ettevõtja kolm valikut:

Esimene valik – palgata raamatupidaja.
Probleem – raamatupidajale ei ole piisavalt koormust või vastupidi – kes töötab, kui raamatupidaja on haige, ei tule lihtsalt tööle või lahkub koos ettevõtte pangaarve jäägi ja uksevõtmetega?

Teine valik – teha kõik ise, saada selgeks kõik seadused, esitada aruanded ametitele, suhelda maksuametiga, vaielda, vaielda ja tõestada.
Probleem – kes tegeleb ettevõtte juhtimisega ja töö organiseerimisega, et loodud ettevõte ikka toimiks? Kui ei ole aega tegeleda enam põhitegevuse arendamisega, ei ole peagi ka seda ettevõtet enam olemas.   

Kolmas valik – sõlmida raamatupidamisteenuse osutamise leping.
Probleem – kuidas leida usaldusväärne lepingupartner, kes omab piisavalt kompetentsi, kogemust ja oskuseid sinu raamatupidamise korraldamisel, et ise edaspidi tegeleda rahulikult oma ettevõtte arendamisega.

IKS Tarkvara pakub raamatupidamisteenust just sellisel kujul, nagu ettevõtjal, korteriühistul, mittetulundusühingul või FIE-l seda parajasti vaja on:

  • Dokumendid edastatakse paberkandjal, tellija tuleb meie juurde ja me kuulame ära tema mured ja rõõmud. Tellija ei pea ise muretsema raamatupidamisprogrammi pärast, see on olemas.
  • Dokumendid on pilves, ka aruanded ja muud kokkuvõtted saadame ettevõtjale pilve. Saame suhelda ka ainult elektrooniliselt, tellija asukoht ei oma mingit tähtsust. Nõutavad dokumendid saavad esitatud vajalikul kujul (kas e-arvetena,  paberil  või e posti teel).
  • Tellija sisestab dokumendid ise  enda poolt väljavalitud keskkonda, ta ise väljastab oma klientidele makseteateid. Meie teeme olemasolevate dokumentide alusel kõik edaspidise ja esitame aruanded ja ka ettevõtjale vajalikud kokkuvõtted, koondid ja väljatrükid vajadusel.

Kõikide variantide puhul garanteerime maksimaalse täpsuse ja lähtumise seadustest. Parim tulemus nii ettevõtja kui ka meie jaoks on see, kui meie klient areneb, laieneb  ja on edukas. Ettevõtja peab oma tegevuses jälgima mitmeid seadusi – võlaõigusseadus, äriseadustik ja maksuseadused. Meie raamatupidajatena oleme kohustatud olema nende seaduste kõikide muudatustega kursis.

IKS Tarkvara OÜ on pakkunud raamatupidamisteenust alates aastast 1994. Firma on arendanud ja  juurutanud raamatupidamisprogrammi IKS, mis aitab teha raamatupidaja töö maksimaalselt efektiivseks.
 
Nende aastate jooksul on raamatupidamine kui selline ikka jäänud samaks. Jätkuvalt on põhiline raamatupidamises dokumenteerimine, arvestusregistrite pidamine ja kahepoolne kirjendamine.

Raamatupidamisteenuse olemus aga on  muutunud – kaustavirnad on paljuski asendunud digidokumentide ja pilve-arhiividega,suhtlus tellijaga on muutunud samuti enamikus elektroonilisse keskkonda.

www.ikstarkvara.ee
iks5@ikstarkvara.ee
6263126 või 5025895

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

KAARLI HAMBAPOLIKLIINIK otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Tripod Grupp OÜ

30. november 2018

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

Uudised

Tööriistad