3. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suveks kilodest vabaks lihtsalt ja tervist ohustamata

Poliitiik Laine Randjärv kiidab Dr Simeonsi dieedi põhjalikkust ja võimalust seda kohandada enda elutempost lähtuvalt
Eduka dieedi aluseks on teadlik toitumine, mille käigus ainevahetus normaliseerub ning keha hakkab põletama varurasvu. Just sellise tulemuse annab Dr Simeonsi dieet, mida läbides on püsiv täiskõhutunne, sest keha saab varurasvadest kätte kalorite vajaliku päevanormi. Poliitik Laine Randjärv kiidab dieedi põhjalikkust ja võimalust seda kohandada enda elutempost lähtuvalt.

võimaldab kaotada 40 päevaga 8-15 kg

normaliseerib ainevahetuse tööd

pole nälja- ega nõrkustunnet

kaalukaotus kuni 500 g päevas

tagab rakkudele 2000-4500 kcal päevas

mõjutab lihasmassi minimaalselt

ohutu tervisele 

ei nõua füüsilist koormust 

kaal säilib ka pärast dieeti

Loe klientide tagasisidet SIIT.

Laine Randjärv jõudis Simeonsi dieedini Facebooki reklaami kaudu ning oli alguses skeptiline, sest erinevaid toitumisalaseid materjale liigub internetis väga palju ning tegemist tundus olevat järjekordse „imejutuga“. „Ühel hetkel reklaam muutus ja oli näha reaalset inimest ekraanil, kes tutvustas dieedi põhimõtteid ja kulgu ning kinnitas, et ta on ka ise selle läbi teinud. Isiklik tutvustus oli minu jaoks usaldusväärne ja hakkasin seejärel uurima ka dieedi tegemise protsessi.“

Kõige olulisem oli Randjärve sõnul end psühholoogiliselt ette valmistada: „Kõige tähtsam oli otsus, et soovin dieeti teha ja häälestasin end sellele, et järgmised 40 päeva tuleb rangelt reeglitest kinni pidada ning seejärel veel 21 päeva saavutatut kinnistada. Igatsesin väga musta leiva ja kohupiima järele, kuid mul ei olnud tuntavaid vastulööke. Kindlasti peaks enne dieeti end juhendiga kurssi viima – seal on põhjalik õpetus nii toidukordadest kui ka toitainetest, mida süüa võib ja kui suures koguses. Oluline on režiim ja järjekindlus. Selle saab kohandada ka enda elutempost lähtuvalt.“

Ta lisab, et dieet tõesti toimis: kaal langes oluliselt, mitu aastat vanad lemmikriided läksid selga ja sõbrad-tuttavad tunnustavalt noogutasid. Lisaks paranes uni ja meel muutus rahulikumaks ning energiat ja tegutsemistahet oli kõvasti rohkem.

Ainsaks toimivaks dieediks, mis langetab kaalu just õigetelt kohtadelt ning piisava kiiruse ja tulemusega, nimetavad seda ka kõik teised, kes on Dr Simeonsi dieeti proovinud. Pole ka ime, sest see dieet annab võimaluse 40 päevaga kaotada 8-15 kg, kusjuures lisaks vähenevale kaalunumbrile kahaneb reaalselt ka ümbermõõt sentimeetrites.

Mis on Dr Simeonsi dieedi saladus?

Eva Einama sõnul on Dr Simeonsi dieet ainus toimiv dieet. Naine kaotas 3 dieediringiga 38kg

on kuni 31. maini 2017 Dr Simeonsi dieedi standardpakett 15% soodsam, kasutades kampaaniakoodi raamatupidaja15!

Telli SIIT!

Dr Simeonsi dieedi ideoloogia on tegelikult lihtne. Inimese kehas leidub mitut liiki rasvu: varurasv, mis asub keha siseorganite vahel ja kaitseb neid kahjustuste eest, lihaseid ümbritsev rasv ning skeletti ümbritsev rasv, mis muudab naha ilusaks. Esimene neist on „halb” rasv, mille keha talletab teatud kohtadesse nagu kõht, rinnad, kael, puusad, käte ülaosad ning millest ei ole võimalik tavapäraste dieetide ja sportlike harjutuste abil vabaneda. Teiste dieetide ja sportlike harjutuste käigus kipub aga keha põetama just peamiselt kergelt kättesaadavaid „häid“ rasvu.

„Halva“ rasva vabastab hCG. HCG on hormoon, mida toodetakse raseda naise kehas ja mille toimemehhanismid tagavad optimaalse ainevahetuse ja pideva toidu kättesaadavuse nii kasvavale lootele kui ka emale isegi siis, kui ema ei söö peaaegu mitte midagi. Ja see toimubki talletatud rasva arvelt.

Getter Martins kaotas Dr Simeonsi dieediga 14kg ning muutus dieedi abil toitumises teadlikumaks

Eestis hoogsalt leviva Dr Simeonsi dieedi ajal ei kasutata dieediprotsessi läbimiseks hormooni hCG ainelisel kujul, vaid bioresonantskoopiat hormoonist hCG, mis inimese kehas töötab nagu homöopaatia.  Kombineerides hCG toimet 500 kcal dieediga, mis koosneb väga täpsest nimekirjast toiduainetest, kaotab keha iga päev kuni 500 g oma kaalust varurasva arvelt. Sealjuures on inimesel täiskõhutunne, sest tegelikult tarbitakse vähemalt 2000-4500 kcal päevas.

Lisaks normaliseerub protsessi käigus ainevahetus organismis ning sellega seotud probleemid, nagu diabeet, kõrge kolesteroolitase, veenilaiendid, artriit, kõrge vererõhk ja mitmed muud haigused võivad leida lahenduse. Dieediga saab keha vaid kergesti lõhustuvaid ja seeditavaid toiduaineid ning organism reageerib sellele kergustunde ning normaalse ja regulaarse sooletegevusega.

Kertu Vilipõld tunneb end peale kahte Dr Simoeonsi dieediringi 26kg kergemana parema ja ilusama inimesena

Konsultant toetab rasketel hetkedel

Dieedipidamise teeb lihtsaks interaktiivne veebipäevik, kust saab infot igapäevaste toimingute kohta ning ülevaate, kui palju kilokaloreid ollakse tarbinud. Päevik jälgib kaalutõusu ja -langust ning annab samal ajal nõu, mida juhendist lugeda, milliseid foorumeid külastada ja kellele esitada abi saamiseks küsimusi. Võrreldes enamike teiste dieetidega on Dr Simeonsil veel üks oluline pluss: personaalne tugi ja konsultant, kes jälgib dieedipidaja päevakavast kinnipidamist, annab nõu, selgitab tekkivaid küsimusi ja motiveerib, kui kaalulangus peaks jääma toppama. Sa ei ole oma murega üksi!

Dr Simeonsi dieet sai alguse 1940ndatel Roomas tegutsenud briti päritolu arsti Simeonsi metoodikast, kes töötas välja mooduse, kuidas aidata jõukatel patsientidel kiirelt ja tervislikult alla võtta ning figuuri parandada. Ta avastas, et inimene ei ole oma ülekaalus süüdi ning leidis valemi, mis töötab kaalu alandamiseks eranditult kõikide – nii naiste, meeste, laste kui ka vanurite puhul.

Tänaseks on Eestis läbinud Dr Simeonsi dieedi 5730 inimest, kes on kaotanud kokku 23 450 kg. Keskmine kaalukaotus on 40 päevaga olnud 9,53 kg.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST!

Dr Simeonsi dieedi konsultant Aire Kängsep

[email protected]

+372 513 42 43

www.simeonsidieet.ee

Ilusarja järgmises artiklis tutvustab Lumen Hambakliinik võimalust saada uus hammas samal päeval

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700