Ehitusriskide kindlustamise ABC

Ehitustööde teostamisega seotud riske on võimalik kindlustada ehituse koguriskikindlustusega. See kindlustusliik on oma ülesehituselt nagu lego klotsidest kokkulaotav maja - võimalik on ehitada ühekorruseline hoone, põhjaliku süvenemise korral aga saab vägagi keerulise loss ehitada.

Aastaid tagasi kui ehitasin oma maja, rääkis mu ehitusmees Ats loo, kuidas ühel varasemal ehitusobjektil palus ta oma töölisel käruga ühe ringi ümber poolelioleva maja teha. Mõeldes ise selle all objekti tavapärast koristust. Tööline täitis käsku ja asus ülesannet täitma. Veidi aja pärast uuesti tagasi tulles kiitles tööline, et tegi kohe mitu ringi. Ja kogenud ehitusmehele oli üllatav, et tõepoolest tööline tegigi tühja käruga mõned ringid ümber maja ja arvas sellega ülesande täidetud olevat.

Et ehitusriskide kindlustamisel ei tekiks sama olukord, on oluline õigel ajal läbi analüüsida, millised riskid ehitusprojekti teostamisega on seotud ja millised on võimalikud osapooled, kes võivad kahju kannatada. 

Loetelu riskidest, mida arvestada, saab lugeda Äripäeva uuest veebist: www.haldusuudised.ee SIIN.

Osale arutelus

  • Vaido Laanemets, Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

PRYSMIAN GROUP BALTICS AS otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Prysmian Group Baltics AS

01. august 2018

Uudised

Tööriistad