Pühadeaeg tõi ettevõttele 100 kandideerijat

Balti Keskkonnafoorum (BEF) saatis 23. detsembril teate, et otsitakse projektide finantsjuhti. Teate tegi huvitavaks tõik, et otsinguaeg oli kõigest 9 päeva, hoolimata jõulupühade ja aastavahetuse vabadest päevadest.

2011. aasta viimasel nädala olid pea kõik BEFi inimesed talvepuhkusel. Uurisin uuel aastal, kuidas personaliotsing läks, sest otsiti ka assistenti. BEFi keskkonnaekspert Sandra Oisalu kommenteeris tekkinud olukorda: „Pühadeajale vaatamata tuli kümmekond asjalikku pakkumist projektide finantsjuhi kohale ning assistendi ametile tuli 90 kandideerimist.”

Tundub, et saab ka nii lühikese ajaga sobivaid inimesi ettevõttesse või näitab see hoopis tööturul valitsevat ebakindlat olukorda? Pühadeaegne pidumöll ei seganud inimesi tegelemast tööotsimisega, ju ei jääda lootma ainult uue parema aasta saabumisele.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets, Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad