Pühadeaeg tõi ettevõttele 100 kandideerijat

Balti Keskkonnafoorum (BEF) saatis 23. detsembril teate, et otsitakse projektide finantsjuhti. Teate tegi huvitavaks tõik, et otsinguaeg oli kõigest 9 päeva, hoolimata jõulupühade ja aastavahetuse vabadest päevadest.

2011. aasta viimasel nädala olid pea kõik BEFi inimesed talvepuhkusel. Uurisin uuel aastal, kuidas personaliotsing läks, sest otsiti ka assistenti. BEFi keskkonnaekspert Sandra Oisalu kommenteeris tekkinud olukorda: „Pühadeajale vaatamata tuli kümmekond asjalikku pakkumist projektide finantsjuhi kohale ning assistendi ametile tuli 90 kandideerimist.”

Tundub, et saab ka nii lühikese ajaga sobivaid inimesi ettevõttesse või näitab see hoopis tööturul valitsevat ebakindlat olukorda? Pühadeaegne pidumöll ei seganud inimesi tegelemast tööotsimisega, ju ei jääda lootma ainult uue parema aasta saabumisele.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets, Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad