Pühadeaeg tõi ettevõttele 100 kandideerijat

Balti Keskkonnafoorum (BEF) saatis 23. detsembril teate, et otsitakse projektide finantsjuhti. Teate tegi huvitavaks tõik, et otsinguaeg oli kõigest 9 päeva, hoolimata jõulupühade ja aastavahetuse vabadest päevadest.

2011. aasta viimasel nädala olid pea kõik BEFi inimesed talvepuhkusel. Uurisin uuel aastal, kuidas personaliotsing läks, sest otsiti ka assistenti. BEFi keskkonnaekspert Sandra Oisalu kommenteeris tekkinud olukorda: „Pühadeajale vaatamata tuli kümmekond asjalikku pakkumist projektide finantsjuhi kohale ning assistendi ametile tuli 90 kandideerimist.”

Tundub, et saab ka nii lühikese ajaga sobivaid inimesi ettevõttesse või näitab see hoopis tööturul valitsevat ebakindlat olukorda? Pühadeaegne pidumöll ei seganud inimesi tegelemast tööotsimisega, ju ei jääda lootma ainult uue parema aasta saabumisele.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets, Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

TAAVI PALK – parim valik kõigile palgaarvestajaile

Töötasude arvutamist ja maksustamist puudutava seadusandluse igaaastane muutumine ja uute peensuste jätkuv lisandumine on palgaarvestusest teinud ühe komplitseerituma valdkonna finantsarvestuses.

SmartAccounts – Raamatupidamistarkvara Sinu ettevõttele

SmartAccounts on veebipõhine raamatupidamistarkvara, mis on suunatud väikese ja keskmise suurusega uuendusmeelsetele ettevõtetele, kelle jaoks on oluline lihtsus ja kasutajamugavus. SmartAccounts raamatupidamistarkvara kasutavad nii ettevõtted, kellel on mõned kanded kuus kui ka ettevõtted, kes väljastavad sadu müügiarveid päevas.

Valdkonna tööpakkumised

LeapIN Business Services is looking for an ACCOUNTANT

LeapIN Business Services OÜ

20. aprill 2018

SOCAR Trading otsib PEARAAMATUPIDAJAID

Manpower OÜ

25. märts 2018

Uudised

Tööriistad