5 nippi vaenuliku osanike koosoleku juhtimiseks

Korraliste koosolekute aeg hakkab mööduma. Mõistlik on järgmisteks hooaegadeks õppetunnid sõnastada.

Büroo praktikas on viimaste kuude jooksul olnud nii konstruktiivset töötegemist kui vaenulikku õiguste maksmapanekut. Mõlemat nii üle saja osalejaga kui ka paari-kolme omanikuga koosolekutel.

Selge ja kiire lahenduse annavad advokaatide osavõtuga või väljakujunenud tradistioonidega koosviibimised. Samas mõned koosolekud, kus (vähemus)omanikud üritavad ettevõtte hävitamise piirini vaenulikud olla, on keerulisemad.

Õigusrahu saavutamise huvides on kõige väljakutsuvamad nt üle kahesaja omanikuga (suurim omanik 4%) koosolekud, kus kohaliku kõneisiku eesmärk on destruktiivsus või koosolekud mõne omanikuga, kus üks on emotsionaalne vähemusosanik, kes soovib õigusjõudu kasutades olukorda dikteerida.

Alljärgnevalt mõned praktiku soovitused selliste vaenulike koosolekute juhatamiseks:

valmistage koosolek hästi ette, sisuliselt koostage protokolli oluline osa punktide kaupa juba ära ning arutage juhtkonnaga läbi, kes, millal ja mida räägib ning järgige enesekindalt ettevalmistatud kava, eriti kui tekib vaidlusolukordi. Jätke siiski ettevalmistatud tekstis ruumi ootamatute olukordade kirjapanemiseks.
Hea ettevalmistus loob töise meeleolu.

veenduge, et te olete koosoleku poolt aktsepteeritud juhataja, nt lisaks juhatuse volitustele vajadusel vaenuliku osapoole poolt pakutud juhataja kandidaati läbi hääletades. Samuti veenduge, et koosoleku protokollija teid toetab.
Koosoleku juhataja toetamise ja alternatiivide puudumise selge demonstreerimine aitab kaasa kindlale käitumisele.

tehke selgelt teatavaks koosoleku toimumise kord, et hääletamine on kirjalik ja et kõik olulised avaldused, mille protokollimist soovitakse, tuleb esitada kirjalikult. Inimesed esitavad adekvaatsemaid seiskohti, kui nad peavad need läbi kirjutama. Ärge jätke liigselt tühja aega.
Protokollima peab ainult olulist.

püsige päevakorras ning ärge laskuge õigusvaidlusse, Laske esitada küsimusi ja kui vaja ka seiskohti, ilma neid tingimata ümber veenmata, kasutage õigusnormidele viitamist äärmisel juhul. Küsimustele vastake, vajadusel kasutage seda oma positsiooni selgitamiseks. Pahauskse kiusamise korral lõpetage teema jõulise lakoonilisusega, veendudes, et auditooriumis on teatud ootus selleks juba tekkinud. Vaidlemise koht on kohus. Koosolekul tuleb „teha džuudot“.

fikseerige otsuste vastuvõtmine või mittevastuvõtmine ja eriarvamused. Vajadusel jätke võimalus pooltele peale otsustamist lähendada seisukohti markeerides, et see aeg on lühike. 

Ja siis nautige koosoleku juhtamist… kuidas iganes see just juhtub kulgema. Võib ka klaasi vett kõigile varuda.

Artikli autor on Villu Otsmann, advokaadibüroo Tamme Otsmann Ruus Vabamets juhtiv partner ja vandeadvokaat.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PRYSMIAN GROUP BALTICS AS otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Prysmian Group Baltics AS

01. august 2018

Uudised

Tööriistad