Video: mis on hea litsentsilepingu saladus

Litsentsilepingu planeerimisel, koostamisel ja sõlmimisel tuleb arvestada paljude oluliste detailidega, mille kahe silma vahele jätmine võib hiljem tuua valusaid tagasilööke, kui tekivad vaidlused intellektuaalse omandi üle. Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene vandeadvokaat Piret Luiga annab videoloengus soovitusi, millest peaksid lähtuma nii litsentsilepingut vajav ettevõtja kui ka seda koostav jurist.

http://www.youtube.com/watch?v=5helSf5EmQ0

Osale arutelus

  • Lemmi Kann, Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene videoblogi

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad